avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cat dureaza pana ne cheama an innstanta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cat dureaza pana ne cheama an innstanta

parte vatamata an accident auto am fost la cercetari penale sa anceput urmarirea penala a soferului sa facut expertiza ceruta sau chemat martori la audieri la cercetari penale cat mai dureaza pana ancepe procesul si de ce mai conduce anca soferul daca a fost gasit vinovat de politie
Cel mai recent răspuns: gilcrist1977 , utilizator 12:54, 14 Ianuarie 2011
nu exista o limita de timp in care un dosar penal trebuie sa fie solutionat. singurul care decide trimiterea in instanta (sau nu) este procurorul de caz.

soferul nu este vinovat ci presupus nevinovat pina la condamnarea lui definitiva si irevocabila. pina atunci poate conduce in baza unei dovezi date de catre procurorul de caz, dovada ce se reinnoieste la fiecare 30 de zile.
si daca el sia recunoscut vina mai este presupus nevinovat . fratele meu sia luat daunelepe masina avariata asta anseamna ca celalalt sofer a fost vinovat nu?
recunoasterea unei fapte nu inseamna vinovatie in sensul legii penale pina cind nu este constatata prin hotarire judecatoreasca irevocabila. recunoasterea poate fi facuta si din eroare sau prin intimidare / presiuni etc.
dar pe ce bazaaluat bani fratele meu pe masina avariata si fara sase judece eu nu pot face la fel?
Incercati o tranzactie cu asiguratorul si pentru vatamare corporala, inainte de trimiterea dosarului in instanta, in baza actelor medicale pe care le-ati obtinut pana in prezent, atat pentru daune materiale cat si pentru daune morale.

Alte discuții în legătură

Cu ce acte trebuie sa merg la asigurari gilcrist1977 gilcrist1977 am avut accident am 18 zile de la iml cu ce acte trebuie sa merg la asigurari sa ancerc sa ajung la o antelegere cu ei si daca mai pot ajunge la o antelegere ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna totala rca Gelu-1 Gelu-1 Evenimentul s-a produs in felul urmator. Eu circulam regulamentar pe un drum cu o banda pe sens si se mergea in coloana fiind aglomeratie. In fata mea mergea ... (vezi toată discuția)