avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cat dureaza pana ne cheama an innstanta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cat dureaza pana ne cheama an innstanta

parte vatamata an accident auto am fost la cercetari penale sa anceput urmarirea penala a soferului sa facut expertiza ceruta sau chemat martori la audieri la cercetari penale cat mai dureaza pana ancepe procesul si de ce mai conduce anca soferul daca a fost gasit vinovat de politie
Cel mai recent răspuns: gilcrist1977 , utilizator 12:54, 14 Ianuarie 2011
Conform legii RCA masina avariata poate fi reparata sau daca este dauna totala pagubitul poate primi banii drept despagubire urmand ca in caz ca instanta hotaraste altfel, adica culpa comuna sau pagubitul sa fie vinovat, atunci pagubitul va trebui sa restituie toata suma primita ca despagubire sau numai o parte.
sa anceput urmarirea penala dar nu am fost la nici o instanta pot merge la asigurari sa ancerc o ampacare amiabila?
nu mai ma ajutati sipe mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce acte trebuie sa merg la asigurari gilcrist1977 gilcrist1977 am avut accident am 18 zile de la iml cu ce acte trebuie sa merg la asigurari sa ancerc sa ajung la o antelegere cu ei si daca mai pot ajunge la o antelegere ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna totala rca Gelu-1 Gelu-1 Evenimentul s-a produs in felul urmator. Eu circulam regulamentar pe un drum cu o banda pe sens si se mergea in coloana fiind aglomeratie. In fata mea mergea ... (vezi toată discuția)