am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici macar o copie dupa certificatul medico legal am vorbit cu avocatul meu si mia zis ca trebuie sa fac o cerere la politie la cine se ocupa de caz si daca vrea politia ami da o copie de ce trebuie sa obtin o copie asade greu cand eu am platit tot si iml si expertizasi tot ce trebuia ami trebuie o copie dupa dosar sa merg sa vorbesc cu cei de la asigurari sa vad poate ajung la o antelegere cu ei ca ancep sa ma satur
si eu cum pot merge la asigurare fara acte de ce nu mi sa dat si mie macar o copie dupa certificatul iml sau de ce acte am nevoie sa merg la asigurare sa ajung la o antelegere cu ei precizez ca am fost pasager an masina fratelui meu si am fost imlicati antrun accident an care a fost vinovat celalalt sofer fratele meu sia luat bani pe masina avariata avand dauna totala fara sa mearga an instanta eu pot merge la asigurari sa ancerc o antelegere cu ei chiar daca sa anceput urmrirea penala?si cu ce acte ?am 18 zile de iml si am ramas cu o cicatrice an frunte cam cat pot cere sau ofera ei o anumita suma? se poate negocia suma cu ei?
In calitate de titular al certificatului si victima in accident, orice institutie este obligata sa va puna la dispozitie documentul de care aveti nevoie(copie cert. medical, anexa 2 privind accidentul).De asemenea asiguratorul ,in cazul avizarii daunei de catre victima,solicita organului de cercetare,si primeste, detalii privind stadiul anchetei.
Depuneti cererea la politie si spuneti pt ce va trebuie documentele respective. In mod deosebit solicitati o copie dupa PV sau Anexa 2 in care este specificat modul cum s-a produs accidentul si ce urmari a avut. Apoi mergeti la asigurator si deschideti dosar de dauna pt vatamare corporala si eventual daune morale. Pt a vea succes va trebuie un avocat specializat pe daune din asigurari si urmati indicatiile lui. Pt daune morale avocatul va cere cat mai mul pt a obtine ceva. Sa aveti pregatite certificatele medicale, biletele de internare si decontarile de cheltuieli medicale pe care sa le prezentati in copie la asigurator. Daca nu reusiti sa cadeti la intelegere cu asiguratorul vatrebui sa va costituiti parte civila in procesul declansat impotriva vinovatului. Grabiti-va sa va angajati avocatul.
De ce ?
gilcrist1977
am vorbit azi cu inspectorul de daune si mia zis ca acum trebuiesa astept sase prezinte la asigurari persoana care a produs accidentul .Amfost antrebat daca ... (vezi toată discuția)