avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cu ce acte trebuie sa merg la asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cu ce acte trebuie sa merg la asigurari

am avut accident am 18 zile de la iml cu ce acte trebuie sa merg la asigurari sa ancerc sa ajung la o antelegere cu ei si daca mai pot ajunge la o antelegere cu ei daca iam dat an judecata dar nu am avut anca nici o instanta
Cel mai recent răspuns: gilcrist1977 , utilizator 17:01, 14 Februarie 2011
actul medico-legal, asigurarea, certificatul de inmatriculare, permisul si cartea de identitate.
pai eu am fost pasager
Daca furnizati detalii incomplete, veti primi raspunsuri pe masura.
Nu putem ghici cum s-a produs accidentul, asa ca primiti un sfat general valabil : _Mergeti la asiguratorul de RCA al vinovatului, faceti o avizare de dauna completand formularul pe care il veti primi, faceti dovada cu certificatul IML si copia p.v. incheiat de politist.
_Pentru alte documente necesare, veti primi indicatii acolo.
va pot da maimulte detali daca aveti timp domnule nucu
Pt un raspuns competent si complet va trebui sa dati mai multe amanunte despre eveniment. Erati pasagera dar in ce masina , cea a vinovatului sau cea a pagubitului. Cine a inregistrat evenimentul ce firma de asigurare cum s-a intamplat. Asa nu putem decat sa facem presupuneri si sa va inducem in eroare. Asteptam!

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Cat dureazapana ce primesc un raspuns de la asigurari an legatura cu dosarul de dauna gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar de dauna la asigurari cam cat dureazapana ce primesc un raspuns am la dosar tot ce trebuie expertixa certificat iml anexa doi de la politie ... (vezi toată discuția)
Am deschis dosarul de dauna pentru vat corporala accident auto can cad dureazasolutionarea gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto sunt parte vatamata am 18 zile iml am ramas cu un semn an frunte azi am deschis dosarul de dauna pentru vatamare corporala dar cu ... (vezi toată discuția)