buna ziua!am si o rugaminte cine poate sa ma indrume in legatura cu ce trebuie sa fac:::seful meu nu a vrut sa-mi faca contract de munca timp de o luna si azi m-a dat afara ca pe o masea stricata iar ceilalti angajati nu au contracte de munca si baniiii pe care ar fi trebuit sa mii dea a uitat!!!ce pot face in privinta asta??il pot da in judecata pentru daune morale????astept un raspuns!va multumesc
buna seara!o intrebare referitoare la pensia de urmas:eu am o pensie de urmas de la tatal meu si mi s-a spus ca daca ma angajez nu mai pot beneficia de ea dar am nevoie pentru ca sunt sundent si banii pe salariu sunt f putini iar daca ma angajez ce fel de contract pot incheia pentru a beneficia incontinuare de pensie??va multumesc anticipat
eu sunt operator pc la o firma si sefu meu a inceput sa imi mareasca atributiile si ma duce cu zaharelu de o luna ca imi face contract de munca dar nimik pana akum in plus sambetele nu le plateste ca si cum ar fi trebuit ci le plateste ca pe o zi normala.iar in loc de 8 ore de munca se muncesc 8:30 pentru ca el considera 30 de min pauza de masa!ce pot face in acest caz??ma puteti ajuta sau indruma ??va multumesc