eu sunt operator pc la o firma si sefu meu a inceput sa imi mareasca atributiile si ma duce cu zaharelu de o luna ca imi face contract de munca dar nimik pana akum in plus sambetele nu le plateste ca si cum ar fi trebuit ci le plateste ca pe o zi normala.iar in loc de 8 ore de munca se muncesc 8:30 pentru ca el considera 30 de min pauza de masa!ce pot face in acest caz??ma puteti ajuta sau indruma ??va multumesc
salut,am si eu un prieten care este cetatean strain in urma cu 5 ani a lucrat la o firma timp de un an,el spune ca a fost pus sa semneze un contract de munca,a avut permis de sedere in acea perioada timp de un an cum se procedeaza,dupa acel an a plecat la alta firma si lucreaza de 4 ani acolo,problema e urmatoarea-el nu figureaza ca a fost angajat la acea firma unde a lucrat timp de un an nici la ITM nici la casa de asigurari,mentionez ca acea firma nu mai exista,a dat faliment cred,el acum doreste sa isi depuna actele pentru viza de 5 ani dar nu poate din cauza ca el nu a fost angajat cu carte de munca 5 ani pentru ca acel an practic nu exista dar e inregistrat la politie cu permisul de sedere in acea perioada,va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate,ce este de facut in acest caz,daca se poate face ceva sau trbuie sa mai astepte inca un an,va multumesc
Daca nu figureaza nici in evidentele ITM ca ar fi muncit in aceea perioada, atuci cu siguranta respectivul contract nu a fost inregistrat. In acest caz, solutia este sa mai astepte un an de zile, pentru ca nu va reusi sa dovedeasca ca a muncit la acel nagajator.
Sau mai exista varianta actiunii in justitie ... in situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă.