avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate maria_80

Activitate maria_80

Răspuns la discuția calcul somaj
pai tocmai asta e ideea. vreau sa stiu dak pot primi indemnizatie doar pe baza actelor de studii (ca si cum nu as fi lucrat). multumesc
Discuție calcul somaj
Buna ziua. Am lucrat la mai multe firme timp de 4 ani fara intrerupere. De la 1 oct 2008 nu mai lucrez , dar intre timp am terminat si facultatea . Am luat licenta in luna februarie. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez pentru depunerea actelor necesare acordarii indemnizatiei de somaj si cum se va calcula aceasta tinand cont ca am si lucrat dar am si absolvit studiile superioare. Va multumesc !
Buna ziua . In anul 2007 am contractat 2 credite de la banca si intre timp am facut si o descoperire de card . intre timp am schimbat locul de munca , iar la finele anului 2008 am ramas fara loc de munca si implicit in imposibilitatea de plata a creditelor restante. S-a ajuns in momentul de fata sa primesc sesizari de la o firma de colectare a debitelor. Intenyia mea nu este de a nu plati aceste sume , dar deocamdata nu am nici un venit.Nu am nici un bun pe numele meu. As vrea sa stiu unde se poate ajunge in acest caz. Va multumesc.