avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Buna ziua . In anul 2007 am contractat 2 credite de la banca si intre timp am facut si o descoperire de card . intre timp am schimbat locul de munca , iar la finele anului 2008 am ramas fara loc de munca si implicit in imposibilitatea de plata a creditelor restante. S-a ajuns in momentul de fata sa primesc sesizari de la o firma de colectare a debitelor. Intenyia mea nu este de a nu plati aceste sume , dar deocamdata nu am nici un venit.Nu am nici un bun pe numele meu. As vrea sa stiu unde se poate ajunge in acest caz. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romania.banking , utilizator 00:12, 23 Februarie 2009
Puteti sa va adresati bancii, unde aveti credit doar banca poate face ceva in aceasta situatie. Mergeti si explicati-le situatia, cereti o rescadentare. Succes!
Se poate cere o rescadentare, doar ca bancile sunt destul de rigide in privinta asta.

Se poate ajunge la executare silita, sa incerce sa va vanda bunurile, iar daca nu aveti la o poprire asupra 30% din veniturile viitoare pana la achitarea datoriei.

Problema e ca pentru a putea sa va retina bani din venituri ar trebui sa afle ca aceastea exista si asta poate fi mai greu..

[EDITAT]
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi - e posibila prescrierea? ioanaoprea01 ioanaoprea01 Buna ziua. In august 2008 am incheiat cu o banca 2 contracte pentru 2 carduri cu descoperire de salariu (circa 3 salarii pe fiecare, undeva la 2000 – 2500 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ratele la banci cicio_carina cicio_carina Buna ziua, Am mai multe credite la mai multe banci .Problema mea este ca in luna decembrie 2008 inainte de sarbatori sotul meu a fost anuntat de la servici ... (vezi toată discuția)
Rate, restante, executari emanistorovici emanistorovici Buna ziua! Continuu si eu aleasi subiect al datoriilor neplatite catre banci. Din varii motive, am ajuns la o supraindatorare catre banci. Nu mai fac fata. A ... (vezi toată discuția)