avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Activitate cami6791

Activitate cami6791

la o societate de constructii se lucreaza, cu acordul salariatilor 10 ore pe zi + sambat#-oa 8 ore. salariatii nu vor zile liber, ci bani. deci, ei lucreaza 40h+10h suplim+8 ore wekeend. se poate face pontajul exact pe ce lucreaza acesti oameni si se pot plati sau suntem obligati sa le dam ore libere? pana la urma cat se poate lucra suplimentar fata de norma de lucru de 40h pe saptamana?
Răspuns la discuția vanzare masina succesiune
da, masina este si ea in succesiune.
multumesc pentru raspuns,
o seara buna
buna seara,
ca urmare a decesului tatalui meu am facut succesiunea si toate bunurile au fost impartite intre mostenitori( mama, fratele meu si cu mine) conform legii.
intre aceste bunuri de afla si o masina, cum putem face sa o vindem, tinand cont ca acum suntem trei proprietari? dupa ce am facut succesiunea nu am inmatriculat masina( este o dacie amarata), am mers cu ea tot pe numele tatalui meu, vreau sa o dau cuiva la tara dar nu stiu ce acte trebuiesc facute ti:((nand cont ca masina asta are trei proprietari????????????
poate mama mea fiind persoana care are actiuni "majoritare "sa vanda acasta masina?????trebuie mai intai inregistrata efectiv pe numele doar unuia dintre mostenitori????
multumescu anticipat pentru ajutor:((