avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate valy28

Activitate valy28

multumesc foarte mult pentru ajutor,sper sa putem face ceva in cel mai scurt timp posibil
din auzite nu e pentru ca deja astazi s-a facut curatenie si maine se deschide ne-a fost confirmat,se deschide fara nici un fel de acte,actele se vor face pe parcurs,astazi sotul meu a fost la domnul primar sa discute despre aceasta problema,raspunsul domnului primar a fost cat se poate de calm si de explicit ca stie legea si ca stie ca nu are voie sa deschida fara acordul nostru si ca noi nu putem face nimic decat sa ii dam in judecata si ne-a urat drum bun spre tribunal si ca ne vom intalni acolo,a mai zis ca stie ca procesul va dura aproximativ doi ani si ca el va gasi in acest timp o alta locatie dar momentan asata e singura lui optiune si ca apartamentele sunt ale primariei si face ce vrea cu ele cu sau fara acordul nostru,in final ''ne vedem la tribunal''
cred ca unul dintre cele mai bine intemeiate motive ar fi sanatatea noastra a celor din bloc,imaginativa tot felul de pacienti care vor veni in acea scara,este un bloc particular,tot blocul este particular,avem cota parte pana si pe terenul din jurul blocului,este specificat in contract,multumesc pentru rapunsuri,dar as vrea sa stiu ce trebuie sa fac,multumesc
mentionez faptul ca primaria vrea sa deschida cabinetul in incinta blocului,cred ca ceva de stat,gen circa medicala
buna seara! de un an si jumatate mi-am cumparat un apartament intr-un mic orasel apartamentul este intr-un bloc nou construit,am inteles ca 3 apartamente au fost date primariei,din acel bloc,nu stiu exact care a fost intelegerea administratului blocului cu primaria,in doua din apartamente s-au mutat doua familii care au primit apartamentele de la primarie ,astazi am aflat ca primaria vrea sa mute acele familii din apartamente nu stiu unde exact si in acele apartamente care sunt la parter sa faca cabinet medical,intrebarea mea se repeta ca si in titlul subiectului; poate primaria sa faca un cabinet medical in incinta blocului fara acordul proprietarilor din acest bloc?va rog sa imi raspundeti si mie la acesta intrebare ,daca am omis ceva ce trebuia sa mentionez va rog sa imi spuneti,va multumesc.
Răspuns la discuția paza
va multumesc foarte mult pentru raspuns,speram sa existe o portita prin care sa renuntam la firma de paza,paznici angajati ai firmei noastre si camere video,dar asta e legea e lege,va multumesc inca o data.
Discuție paza
lucrez la ofirma cu 400 de angajati,srl.are firma de paza,acum nu mai vor paznici din cauza crizei nu isi mai pot permite sa plateasca aprox 10000 leifara tva in fiecare luna dar cica politia ii obliga,exista vreo lege in care sa oblige firma sa aiba firma de paza angajata sau vreo portita prin care sa renuntam la firma de paznici,va rog sa ma ajutati si pe mine,va multumesc
Răspuns la discuția micsorare salariu
deci nu pot fi trecuta in cartea mea de munca ca si modelier neavand calificare,dar de 4 ani de cand lucrez acolo asa am fost trecuta acum de ce nu se mai poate,nu pot fi calificata la locul de munca?si asa am 1000 ron salariul dar pe cartea de munca scrie minim pe economie ca asa a facut la toata fabrica din cauza crizei,sa reduca din costuri,poate lucra cu o fabrica de 400 de muncitori toti necalificati,cei cu calificare au fost rugati sa semneze un act aditional sa micsoreze salariile la minim si sa renunte la calificare pe perioada crizei,ce e de facut, mentionez ca nu vreau sa fac rau nimanui doar vreau sa stiu ce pot sa fac in privinta cartii mele de munca.
Răspuns la discuția micsorare salariu
Buna ziua,am si eu o intrebare,lucrez la o firma de patru ani ca modelier,nu am calificare in acest domeniu dar de 8 ani am capatat experienta si am ajuns modelier,intrebarea mea este:pot figura in cartea de munca ca si modelier avand salariul minim pe economie pe cartea de munca si neavand calificare in acest domeniu,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns,va multumesc
Răspuns la discuția salariu
trebuie sa fac un curs de calficare asa m-i s-a spus dar intrebarea mea este dupa atata timp nu se poate sa m-i se faca calificare la locul de munca?