Anul trecut in septembrie am intocmit o chitanta de mana cu un lucrator care se obliga sa imi construiasca o cruce si un gardulet la cimitir, in 2 saptamani. I-am dat si avans jumatate din suma. Ulterior ne-am intalnit sa ii dau poza ptr cruce, s-a plans ca ii mai trebuiesc bani, eu credul i-am mai dat inca 30%, deci in total 80% din suma contractata. Apoi au inceput tergiversarile. Peste o luna, cand aveam pomana de 6 ani, aparuse o cruce nefinisata, fara poza, fara gardulet. Nu mai raspundea nici la telefon. Dupa Anul Nou, in baza chitantei, am fost la notar si am redactat o executare judecatoreasca, cred ca ii zice, prin care in termen de 10 zile ii ceream respectarea intelegerii sau restituirea banilor. Politistul nu l-a gasit acasa si i-a lasat-o in geam:(. De atunci nu s-a mai schimbat nimic. ce e de facut? Dat in judecata?
Am depus in luna martie a anului trecut un dosar la primaria sector 5 pentru un duplicat dupa titlul de proprietate, originalul fiind pierdut. In luna septembrie am primit o scrisoare prin care se mai cerea un act, acela cu declaratia notariala ca imobilul nu a fost instrainat (atunci nu citisem art 18/1991). Am adaugat si acel document. De atunci, tacere. (initial se vorbea de 2-3 luni si mi se parea mult timp). Astazi am fost pentru lamuriri, la camera 10 la primaria sector 5 si am aflat cu stupoare ca dosarul nici nu a parasit primaria. m-au asigurat ca nu este vorba doar de al meu si ca nu este vina lor, ci a prefectului. Care dl. prefect vrea sa constituie niste comisii pentru fiecare sector, care se vor ocupa de aceste hartii. Partea proasta este ca nu se stie cand...In martie se face anul...Intrebare: este normal o asa stare de lucruri, cat trebuie asteptat pentru un duplicat dupa titlul de proprietate??? Se mai afla cineva in aceeasi situatie? Il rog sa posteze...