avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... duplicat titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

duplicat titlu proprietate

Am depus in luna martie a anului trecut un dosar la primaria sector 5 pentru un duplicat dupa titlul de proprietate, originalul fiind pierdut. In luna septembrie am primit o scrisoare prin care se mai cerea un act, acela cu declaratia notariala ca imobilul nu a fost instrainat (atunci nu citisem art 18/1991). Am adaugat si acel document. De atunci, tacere. (initial se vorbea de 2-3 luni si mi se parea mult timp). Astazi am fost pentru lamuriri, la camera 10 la primaria sector 5 si am aflat cu stupoare ca dosarul nici nu a parasit primaria. m-au asigurat ca nu este vorba doar de al meu si ca nu este vina lor, ci a prefectului. Care dl. prefect vrea sa constituie niste comisii pentru fiecare sector, care se vor ocupa de aceste hartii. Partea proasta este ca nu se stie cand...In martie se face anul...Intrebare: este normal o asa stare de lucruri, cat trebuie asteptat pentru un duplicat dupa titlul de proprietate??? Se mai afla cineva in aceeasi situatie? Il rog sa posteze...
Cel mai recent răspuns: babiZ , utilizator 07:55, 20 Februarie 2009
Puteti formula o actiune intemeiata pe legea conteciosului administrativ si sa cereti obligarea Comisiei Locale si Comisiei Judeetene la eliberarea unui duplicat al TP si obligarea la plata daunelor cominatorii pe fiecare zi intarziere de la momentul pronuntari hotararii judecatoresti pana la momentul eliberarii duplicatului.
Multumesc pentru promtitudine si acuratete!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie parcele padure Mihail Opra Mihail Opra Buna ziua, Am fost indreptatit de catre instanta judecatoreasca printr-o sentinta civila irevocabila safiu pus in posesie asupra unor parcele de padure. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate- data eliberare duplicat diaconu-andrei diaconu-andrei S-a eliberat un titlu de proprietate a unui teren de constructie cu decizia nr... din data de... si s-a eliberat titlu pe data de 02.29.2001 semnat atunci de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)