avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate- data eliberare duplicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate- data eliberare duplicat

S-a eliberat un titlu de proprietate a unui teren de constructie cu decizia nr... din data de... si s-a eliberat titlu pe data de 02.29.2001 semnat atunci de primar, inginer si secretarul care erau la acel moment in functie.
Acum s-a pierdut titlul si s-a facut duplicat, iar data eliberarii a ramas tot aceeasi doar ca acum e anul 2015 si persoanele care lucrau la momentul cind s-a eliberat nu mai muncesc .Acum este alt primar, alt inginer si alt secretar.
Pot ei sa semneze acum dar data eliberarii sa ramina aceeasi si nu cu data de astazi?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.1. din Regulament si eliminare citare folosita nejustificat
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:59, 15 Noiembrie 2015
In primul rand, titlurile de proprietate nu se semneaza de primar si secretar niciodata, cele din 2001 poarta semnatura prefectului, ale secretarului general al prefecturii si ale directorului general al oficiului judetean de cadastru si publicitate imobiliara. Daca vorbim de un duplicat, ar trebui sa aiba acelasi numar cu originalul si data eliberarii cea din prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren pierdut TIBOR 3 TIBOR 3 Am pierdut titlul de proprietate teren intravilan si extravilan eliberat de primaria unei comune. Mentionez ca am o copie xerox dupa acest titlu. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Teren bistret, jud.dolj- evidenta terenuri din 1940 /cui ma adresez? CIORECAN CIORECAN Urmaresc cu interes \" avocatnet.ro \" si pot sa va spun ca apreciez foarte mult seriozitatea si rezolvarea in final pe care o faceti pentru diversele ... (vezi toată discuția)