avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neindeplinirea sarcinilor conform chitantei de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neindeplinirea sarcinilor conform chitantei de mana

Anul trecut in septembrie am intocmit o chitanta de mana cu un lucrator care se obliga sa imi construiasca o cruce si un gardulet la cimitir, in 2 saptamani. I-am dat si avans jumatate din suma. Ulterior ne-am intalnit sa ii dau poza ptr cruce, s-a plans ca ii mai trebuiesc bani, eu credul i-am mai dat inca 30%, deci in total 80% din suma contractata. Apoi au inceput tergiversarile. Peste o luna, cand aveam pomana de 6 ani, aparuse o cruce nefinisata, fara poza, fara gardulet. Nu mai raspundea nici la telefon. Dupa Anul Nou, in baza chitantei, am fost la notar si am redactat o executare judecatoreasca, cred ca ii zice, prin care in termen de 10 zile ii ceream respectarea intelegerii sau restituirea banilor. Politistul nu l-a gasit acasa si i-a lasat-o in geam:(. De atunci nu s-a mai schimbat nimic. ce e de facut? Dat in judecata?

Alte discuții în legătură

Am o situatie prin care am dat o suma de bani imprumut ... Alexandru Madalin Alexandru Madalin Buna ziua , Am o situatie prin care am dat o suma de bani imprumut nasilor de cununie , mentionez faptul ca nasa este si de botez . In urma cu ... (vezi toată discuția)
Returnare suma de bani Ramona38 Ramona38 Buna ziua, m-am inscris in luna aprilie anul acesta la un curs de 80 de ore pentru care am platit un avans de 100 de lei. Cursul a inceput abia la mijlocul ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere - cateva nelamuriri Dragulescu_Mihai Dragulescu_Mihai Un vecin de-al meu a dat peste an cuiva o turma de animale, pentru a le creste si inapoia cu sporul lor cu tot, la sfarsitul perioadei de 1 an. Respectivul, la ... (vezi toată discuția)