Inca nu are atestat,examenul va avea loc in lunile ce urmeaza la primarie.
Locatarii vor ca el sa fie in continuare presedinte,nimeni altcineva nu vrea si datorita nebuniei cu judecata,parchet,avocati...
Si tot locatarii vor ca el sa se ocupe si de liste etc..Cenzorul si comitetul executiv urmand a face verificarile.
La asociatia noastra administratorul a fost dat afara,si dat in judecata pentru delapidare.
S-a ales o noua conducere(presedinte,comitet executiv,cenzor,casier) iar presedintele nou ales se ocupa de partea administratorului si asta vor si locatarii.
Intradevar este un executor bancar de la Bancpost .La somatie nu este atasat nimic.?
Somatia este numai pentru o suma reprezentand o restanta nu toata suma.
Se face referire la "Conditii generale pentru acordarea si utilizarea liniei de credit" insa eu nu am primit sau semnat asa ceva,am semnat doar "conditii generale pentru emiterea si utilizarea cardului euroline" si cererea de emitere a cardului,nu exista alte acte cum ar fi contract de credit.
Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu vor sa spuna.
Am mai trimis o cerere pentru a primi un istoric al contului,nimic pana in acest moment,sunt sunata zilnic,insa tot ce imi spun ei e sa platesc,fara alte detalii.
Intre timp am primit o somatie de plata sa platesc suma restanta in termen de 5 zile de la primirea ei,de la un executor bancar.
Ma gandesc foarte serios sa apelez la un avocat deoarece ei percep un comsion de 5%/luna pentru depasire limita de credit,insa in "conditii generale pentru emiterea si utilizarea cardului euroline"(primit ca urmare a cererii mele pe email) apare un tabel cu Taxe si Comisioane in care nu se specifica daca acest comision e pe luna sau pe an,eu crezand ca e pe an.
Ce as dori sa stiu este care sunt pasii urmatori pe care acest executor bancar ii poate face?La ce sa ma astept daca refuz sa platesc pana cand nu primesc un istoric cu toate platile facute de mine pana acum?