VA MULTUMESC MULT , CU STIMA, N.GIANNI
buna seara,pai obiectul celui de al doilea proces banuiesc ca acesta a fost,nu?culpabilitatea.si daca sunt eu sa ii platesc daunele suferite de dansul, in urma accidentului.ma gandeam ca poate stiti din alte cazuri sau legea aceea a asigurari, eu eram asigurat de ce sa platesc eu?bunsa zicem ca ma scoate pe mine vinovat, eram asigurat in acel moment........daca ma puteti ajuta cu un sfat ,va multumesc
VA MULTUMESC MULT ,MULT DE TOT,DACA MAI AM NEVOIE DE UN SFAT O SA APELEZ CU INCREDERE LA DUMNEAVOASTRA,SPER SA NU MAI AM NEVOI,MULTUMIRI INCA O DATA
Am scris un articol in urma cu o saptamana,in care doream sa stiu daca exista o lege prin care dupa ce am pierdut un proces care a avut ca scop contestarea unui proces verbal intocmit de politie unui sofer ,cu care am avut accident si care (el) a incasat amenda ,puncte si doua luni permisul suspendat.a conteste in instanta , a castigat, i s a anulat normal sanctiunile.dupa care m a dat in judecata pt daunele produse in urma accidentului, si cred ca (corect sau nu.nu stiu)o sai dea dreptate lui dupa cum merg lucrurile,intrebarea mea era:eu eram asigurat in momentul producerii accidentului,daca sentinta se schimba,nu trebuie sa plateasca firma asiguratoare?exista o lege in sensul asta?va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concludent, multumesc mult.
Multumesc de mesajele primite in legatura cu problema mea,insa ce mai pot face concret, daca ma va scoate vinovat, ce contest, primul proces in care nu am putut participa?pt ca al doilea proces s a disputat pentru a i da sau nu banii pe reparatia masinii lui, daca va vi asa , ma interesa si procedura sau ce sa ii spun acelui judacator in privinta asigurarii mele, poate sau nu asiguratorul meu sa plateasca pagubele(el nu a fost citat)?in ce baza si lege daca puteti sa ma ajutati, va multumesc anticipat.
Am o problema,am avut un accident de masina fara victime,politistul a intocmit un proces verbal si i a suspendat permisul de conducere celuilalt sofer, amenda si puncte.Dansul a contestst procesul verbal in instanta si (bineinteles ca politia nu s a prezentat sa si sustina procesul verbal)a castigat anularea procesului verbal intocmit de politie,eu nu am putut sa ma apar in nici un fel nefacand parte din proces(procesul a fost intre politie si domnul respectiv.Dupa ce a obtinut anularea procesului a deschis alt proces pentru a si recupera daunele survenite in accident(amandoi ne am reparat masinile pe banii nostri, asigurarea pe care mi a dat o el nu a mai fost valabila pt ca s a deschis proces),Si acest proces i a fost tot lui favorabil.intrebarea mea este, daca imi cere daunele pt accident de ce nu plateste asiguratorul meu pt ca in momentul accidentului masina era asigurata(era cu numere de germania, cu asigurare de unde am cumparat o).ce spune legea si ce ma sfatuiti sa fac, daca se poate sa mi raspundeti cat mai repede cu atat mai bine, va multumesc anticipat