VERISOARA MEA A PLECAT DE ACASA IMPREUNA CU IUBITUL EI .....A FUGIT DE LA PARINTI EI .....S-A INTORS DE BUNAVOIE....CAND SA INTORS A FOST CHEMATA LA SECTIE ....SI I SA SPUS CA OR S-O BAGE LA SCOALA DE REEDUCARE.....A SCAPAT .... NU AU BAGAT-O.....INTREBAREA MEA AR FI ....DACA AR MAI PLECA O DATA SI PARINTI EI ... AR DA-O DISPARUTA .....AR BAGA-O LA SCOALA DE REEDUCARE AVAND IN VEDERE CA ARE 17 ANI SI 5 LUNI???MULTUMESC MULT, ASTEPT RASPUNSURI
idee este ca mama ei ....adica matusa mea i-a spus si ei si mie ... ca daca eu o mai ajut in relatia cu baiatul asta si daca ....mai continua cu el se va duce la politia si va spune ca el a rapit-o....si ca eu am contribuit in rapirea ei ....poate sa-i faca asa ceva baiatului? eu stiu ca asta se numeste declaratie FALSA...si ca poate lua ani buni de inchisoare .....si stiu ca doar daca vrea ea si o va duce la ginecolog matusimea va recunoaste ca el a dezvirginat-o .....si va face declaratie doar daca vrea ea ......sa-i faca lui ceva rau....este adevarat???
am si eu o intrebare daca parinti unei fete minore (care a trecut de 17 ani (ea),17 ani si 5 luni si el 23 de ani si 3 luni) ...... se duc la politie .... sa-l bage pe baiat la corupere de minori sau abuz .... are ce sa-i faca fara acordul ei ??? daca ea pleaca de acasa cu el ii poate face ceva lui politia??? astept raspunsuri.multumesc....
am si eu o intrebare daca parinti unei fete minore (care a trecut de 17 ani (ea),17 ani si 5 luni si el 23 de ani si 3 luni) ...... se duc la politie .... sa-l bage pe baiat la corupere de minori sau abuz .... are ce sa-i faca fara acordul ei ??? daca ea pleaca de acasa cu el ii poate face ceva lui politia??? astept raspunsuri.multumesc....