avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor

am si eu o intrebare daca parinti unei fete minore (care a trecut de 17 ani (ea),17 ani si 5 luni si el 23 de ani si 3 luni) ...... se duc la politie .... sa-l bage pe baiat la corupere de minori sau abuz .... are ce sa-i faca fara acordul ei ??? daca ea pleaca de acasa cu el ii poate face ceva lui politia??? astept raspunsuri.multumesc....
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:04, 28 Februarie 2009
De principiu, nu se poate.
Depinde insa de mai multe amanunte.

avocat Claudiu Lascoschi
ce fel de amanunte domnule avocat ???
Depinde de cat timp se cunosc, etc.
In general, in astfel de situatii se uzeaza de consultatii juridice verbale pt ca discutiile pot fi lungi si ramificate.

avocat Claudiu Lascoschi
Parintii ei se pot impotrivi cu succes (d.p.v al legii) relatiei (daca vor cu adevarat) cel putin pana ce femeia va implini varsta de 18 ani (poate el nu are venituri; poate ea va renunta la scoala...). Daca se dovedeste ca el are o influenta nefasta asupra ei... Daca s-au cunoscut in sensul biblic cand el avea varsta de 20 ani... ar putea fi unele probleme... etc s.a.m.d
E greu de spus daca impotrivirea parintilor va fi sau nu cu succes.
Chiar si din punct de vedere penal.

Alte discuții în legătură

Act sexual cu o minora de 14 ani Adecarmen Adecarmen Buna ziua , am 14 ani si in urma cu un an am cunoscut un baiat pe internet .. El este din alt judet si lucra in Strainatate Din octombrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate cere tatal reincredintarea minorei? rocsy77 rocsy77 buna ziua,am o intrebare ,in ce conditii poate cere tatal custodia fiicei mele de 15 ani pe care o am in custodie din anul 1999,prin hotarare judecatoreasca?in ... (vezi toată discuția)