am si eu o intrebare daca parinti unei fete minore (care a trecut de 17 ani (ea),17 ani si 5 luni si el 23 de ani si 3 luni) ...... se duc la politie .... sa-l bage pe baiat la corupere de minori sau abuz .... are ce sa-i faca fara acordul ei ??? daca ea pleaca de acasa cu el ii poate face ceva lui politia??? astept raspunsuri.multumesc....
Depinde de cat timp se cunosc, etc.
In general, in astfel de situatii se uzeaza de consultatii juridice verbale pt ca discutiile pot fi lungi si ramificate.
Parintii ei se pot impotrivi cu succes (d.p.v al legii) relatiei (daca vor cu adevarat) cel putin pana ce femeia va implini varsta de 18 ani (poate el nu are venituri; poate ea va renunta la scoala...). Daca se dovedeste ca el are o influenta nefasta asupra ei... Daca s-au cunoscut in sensul biblic cand el avea varsta de 20 ani... ar putea fi unele probleme... etc s.a.m.d
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)