Buna ziua , am 14 ani si in urma cu un an am cunoscut un baiat pe internet .. El este din alt judet si lucra in Strainatate
Din octombrie 2015 pana in decembrie 2015 am tinut legatura telefonic ,in decembrie el a venit la mine acasa si ma cerut de la parinti sa merg cu el la nunta fratelui sau , ai mei au acceptat cu o conditie ( sa nu intretinem relatii sexuale ) . Cand am mers la el , ma bruscat si mi-a propus sa intretinem relatii sexuale , l-am refuzat si el s-a revoltat si ma luat fortat :( nu ma dezvirginat atunci . Dupa care el a plecat inapoi in strainatate , din ianuarie pana in august 2016 ... Ai mei deja stiau ca el ma dezvirginat , si el mi-a promis ca ma ia de sotie .. in august 2016 am plecat cu el in strainatate cu acordul parintilor mei , el ma dezvirginat , a stat cu mine o luna dupa care ma dus la matusa mea si ma lasat acolo si a fugit fara nici o explicatie .. As vrea sa stiu daca el o sa raspunda legal la pentru ce a facut !!! Multumesc!
Cati ani are baiatul asta? Dar tu cati ani ai acum? Cand e ziua ta?
I-ati facut, tu sau parintii tai, plangere la politie pentru vreunul dintre cele doua incidente?
Comportamentul parintilor tai este neobisnuit, este ciudat sa iti lasi fiica de 14-15 ani sa plece in strainatate cu un barbat (cu care stii ca a intretinut realtii sexuale), chiar daca el a promis ca o ia de sotie. Chiar mai ales daca a promis ca o ia de sotie - cum de au fost parintii tai de accord cu asa ceva?
Ai povestit cuiva de primul incident cu el, cel de la nunta? Ai povestit ca ai fost fortata si bruscata?
Si daca asa s-a intamplat, cum de ai mai vrut sa pleci cu baiatul asta?
Despre faptul ca in strainatate te-a lasat, parintii tai ce zic? Dar matusa? Sa stii ca nu am inteles daca tu esti suparata ca te-a bruscat, ca te-a dezvirginat sau ca te-a parasite dupa o luna...
Tu acum mergi la scoala? Ce planuri de viitor ai, ce o sa te faci cand vei creste, ce meserie ai vrea sa ai?
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa
amy02
Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)