avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere sexuala minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere sexuala minora

Poveste !
O fata in varsta de 14 ani aflata in vacanta la bunici este abuzata sexual de un tanar major din acea localitate .Parintii tanarului merg la parintii fetei si ii convinga pe acestia sa permita fetei sa se mute in casa lor pentru a urma cursurile liceale si sa il 'linisteasca dpdv sexual ''pe tanar.. Acesta devine apoi dascal la scoala frecventata de fata si anii trec pana la absolvire si tanarul moare in mod tragic lasand fata in casa parintilor sai, care ii cer acum ,ca si-a terminat "treaba"sa plece .
Intrebare:
Este de sesizat parchetul?
Din ce mi-ati spus dv,nu.Singurul care ar fi putut fi acuzat de ceva e decedatul.Fata s-a mutat in casa de bunavoie,nu?a fortat-o cineva?
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
ContSters258804, utilizator
NU, pentru primul motiv ca pentru ca posibilul faptitor a decedat. O plangere impotriva parintilor pentru instigare / complicitate ar fi greu de finalizat in favoarea fetei.

Cati ani are fata acum? De fapt cine vrea sa faca plangere, si cu ce scop?
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
smeagull, utilizator
Nu vad nici un motiv pentru care sa sesizati parchetul.
Evident ca singurii care au ramas sunt parintii tipului pentru complicitate.
Nu aveti ce sa mai faceti. Fata trebuia sa faca plangere in momentul in care a fost violata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)
Minora de 16 ani cornel510 cornel510 Buna ziua.Vreau sa va intreb ceva:Eu sunt intr-o relatie de cativa ani cu o femeie pe care am adus-o la mine in localitate in urma cu vreo 8 ani.In prezent nu ... (vezi toată discuția)
Relatii intime cu minora creative5510 creative5510 Buna seara, v-as ruga daca imi puteti explica ce as pati in urmatoarea problema: Daca se intampla ca un baiat 21 de ani sa faca sex cu o fata de 17 ani ... (vezi toată discuția)