avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Activitate alyshou

Activitate alyshou

Multumesc pentru promptiudine!
Pot folosi o copie a adeverintei care mi-a fost eliberata in 2009 de vechiul angajator? Va intreb acest lucru pentru ca, din moment ce s-a inchis compania unde am lucrat inainte de nastere, acum nu mai are cine sa-mi completeze acea adeverinta.
In alta ordine de idei, noul angajator poate sa-mi refuze reintrarea in CCC?Ar avea baza legala pentru acest lucru?
Buna seara si bun gasit, din nou,

Am o intrebare pt dvs si sper sa ma puteti ajuta.Asadar, in septembrie 2008 am nascut, in martie 2009 mi-am reluat activitatea la un alt angajator, renuntand astfel la CIC;la vreo 4 luni de la reluarea activitatii, vechiul angajator si-a sistat activitatea( nu stiu daca acest aspect conteaza sau nu),
Intrebarea mea este daca mai pot reintra in CIC de la noul angajator, si daca da, in ce conditii.
Multumesc anticipat pentru amabilitate
Daca in data de 13 martie fac cererea de reluare a activitatii incepand cu 16 martie, tot pe 16 pot sa fac si cererea de incetare cu acordul partilor incepand cu 17 ? Si daca da, pe 16 martie ar trebui, teoretic, sa lucrez la fostul angajator, banuiesc...
Multumesc mult inca o data pentru amabilitate!

La noul loc de munca trebuie sa ma prezint incepand cu data de 16 martie.In ce data trebuie sa fac cererile catre angajatorul vechi( de repunere in functie si respectiv, de incetare cu acordul ambelor parti)?
daca la vechiul loc mi se inceteaza contractul pe 13 martie si incep in cealalta parte pe 16. acele 2 zile diferenta( care sunt zile de week-end) afecteaza cu ceva continuitatea pe cartea de munca?
acea cerere prin care demonstrez ca nu ma aflu in CCC pot s-o obtin si de la noul loc de munca, nu-i asa?
Multumesc frumos.

Inca o intrebare : exista o perioada de gratie, sa-i spun, intre data la care ma incadrez eu in munca si data la care sotul meu va intra in CCC?
pe de alta parte, vechiul angajator ar trebui sa-mi dea vreo adresa din care sa reiasa ca eu n-o sa ma mai aflu in CCC?
Buna ziua,

In momentul actual ma aflu in concediu pt ingrijirea copilului; mi s-a ivit oportunitatea de a ma angaja la o societate noua, in conditii mai bune fata de actualul meu loc de munca si am stabilit ca sotul meu sa intre in concediul de ingrijire copil.
Va rog sa-mi spuneti si mie pasii care trebuie urmati in acest caz, cea mai usoara cale pentru mine si cel mai rau scenariu care s-ar putea intampla la vechiul angajator.

Va multumesc anticipat.