avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate draggabi

Activitate draggabi

Este legala publicarea intr-un forum al unei asociatii- club, statutul care este deja publicat in monitorul oficial si care contine date personale gen CNP, adresa, ale fondatorilor acestei asociatii ?
poate fi transformat un concediu medical de 4 zile platit doar 2 zile deoarece celelalte doua zile au fost sambata si duminica in concediu de odihna fara nici o mentiune in contractul individual si in contractul colectiv ?
Răspuns la discuția cum recuperez banii ???
Mii de multumiri !!!
Si daca nu insist prea mult cum se face notificarea respectiva ca nu am mai avut probleme de acest gen... Multumiri la toti care incearca sa ma ajute.
multumesc pentru raspunsuri dar nu prea am acces la ei, este o firma de rusi si de cate ori ii sun imi spun ca maine fac plata, ca OP ul e facut dar n au avut timp, etc... I am amenintat ca trimit auditul peste ei dar degeaba. Si ca sa i chem in instanta...
Buna ziua !
Am efectuat de curand o lucrare la o soc. comerciala si am eliberat factura. Factura nu a fost achitata nici acum, adica dupa vreo luna de la efectuarea lucrarii. Mentionez ca nu am facut nici un contract deoarece a fost o interventie rapide legata de fct. unor sisteme de aer conditionat.
Multumesc anticipat.

Gabi Dragomir, admin. SRL