avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum recuperez banii ???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum recuperez banii ???

Buna ziua !
Am efectuat de curand o lucrare la o soc. comerciala si am eliberat factura. Factura nu a fost achitata nici acum, adica dupa vreo luna de la efectuarea lucrarii. Mentionez ca nu am facut nici un contract deoarece a fost o interventie rapide legata de fct. unor sisteme de aer conditionat.
Multumesc anticipat.

Gabi Dragomir, admin. SRL
Cel mai recent răspuns: draggabi , utilizator 12:20, 2 Martie 2009
numai prin instanta...:(
inainte de instanta este bine sa intrprindeti unele demersuri premergatoare acesteia, demersuri de mediere.
se pot trimite o serie de notificari scrise si daca nu dau rezultatul scontat, solutia este justitia.
multumesc pentru raspunsuri dar nu prea am acces la ei, este o firma de rusi si de cate ori ii sun imi spun ca maine fac plata, ca OP ul e facut dar n au avut timp, etc... I am amenintat ca trimit auditul peste ei dar degeaba. Si ca sa i chem in instanta...
Notificare scrisa cu confirmare de primire,apoi,in instanta somatia de plata.Pana la primul termen ar trebui sa plateasca.
Si daca nu insist prea mult cum se face notificarea respectiva ca nu am mai avut probleme de acest gen... Multumiri la toti care incearca sa ma ajute.

Alte discuții în legătură

Contract de tranzactie catalin_razvan catalin_razvan Catre: xxxxxxxx CATALIN-RAZVAN Nr. de iesire: x/xxxxx/xxxx/x Data: xxxxxxx Referinta dosar: xxxxxxx Stimate domn, ... (vezi toată discuția)
Modificare contract sportiv minor federatie sportiva jondoe1 jondoe1 Buna ziua, intrebarea mea este: Un contract de jucator[sportiv] se considera in continuare valabil daca federatia modifica date din contract fara a se face ... (vezi toată discuția)
Evacuare CatalinDonose CatalinDonose Buna ziua ! Am primit decizia instantei care arata cam asa : \" Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de ... (vezi toată discuția)