Buna ziua !
Am efectuat de curand o lucrare la o soc. comerciala si am eliberat factura. Factura nu a fost achitata nici acum, adica dupa vreo luna de la efectuarea lucrarii. Mentionez ca nu am facut nici un contract deoarece a fost o interventie rapide legata de fct. unor sisteme de aer conditionat.
Multumesc anticipat.
SC xxxxxxxxxxxxxxx SRL
Str. xxxxxxxxxxxxx
Tel ; xxxxxxxxxxx
Total datorat: 437.09 RON Cod client: xxxxxxxxx
NOTIFICARE
privind depasirea
termenului de plata a facturii xxxxxxxxxxxx
Stimate client,
Va reamintim faptul ca prin comanda dvs. inregistrata cu nr xxxxxxxxxx din data de xxxxxxxxxx , si livrata prin xxxxxxxxxxxx.in data de xxxxxxxxxxx ati acceptat oferta unor produse ale firmei noastre.
Prin decizia dvs. privind pastrarea produsului peste termenul de testare gratuita (de 30 de zile, de la data primirii) v-ati asumat obligatia de a plati contravaloarea integrala a facturi proforma mai sus mentionate.
In baza OG nr.5/ 2001, va aflati in intarziere cu privire la plata facturi proforma nr. xxxxxxxxx din data xxxxxxx in valoare de 437.09 RON, expediate impreuna cu produsul;
In situatia in care in termen de 10 zile de la primirea prezentei notificari nu veti achita suma datorata, ne vedem obligati sa continuam procesul de recuperare a datoriei prin toate mijloacele pe care legea le pune la dispozitie
Pentru a evita aceasta neplacuta situatie, aveti posibilitatea de a achita suma restanta prin urmatoarele modalitati:
Plati prin transfer bancar (Ordin de Plata)
Puteti plati cu Ordin de Plata completand urmatoarele date:
Beneficiar: SC xxxxxxxxxxxxxSRL, banca si codul IBAN.
BCR - Sucursala Ixxxxxxxxxx - RO27 RNCBxxxxxxxxxxxxxx0001
Completati pe Ordinul de Plata si informatiile despre numarul de cod client si numarul facturii platite.
In speranta ca prin demersul nostru veti continua colaborarea cu xxxxxxxxxxxxxxSRL, va asiguram inca o data de respectul nostru.
Data emiterii: xxxx
Nr. inregistrare : xxxxxx
SC xxxxxxxxxxxxxxxxSRL
Bd. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sector , cod, Bucuresti, Romania
Tel: 021
Fax : 021
Manager Departament Plati
O adaptati in functie de nevoile si situatiile dumneavoastra.
Evacuare
CatalinDonose
Buna ziua ! Am primit decizia instantei care arata cam asa :
\" Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de ... (vezi toată discuția)