Buna ziua ! Am primit decizia instantei care arata cam asa :
" Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamanţii xxxxxx şi vvvvvvvv în contradictoriu cu pârâta SC FIRMA SRL. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul-apartament situat în municipiul XXXXX , str. XXXXXXXXX, judeţul XXXXXXXXXXXX. Oblige pârâta la plata către reclamanţi a sumei de XXXXX euro, echivalentul laXXXXXXX lei, reprezentând chirie neachitată pe lunile aprilie-iulie 2015, precum şi la plata chiriei în continuare, până la data evacuării imobilului. Oblige pârâta la plata către reclamanţi a sumei de XXXXXX lei, reprezentând contravaloare utilităţi aferent perioadei XXXXXXXXXX şi a sumei de XXXXXXXX lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente debitului principal calculate până la data de XXXXXXX, precum şi la plata utilităţilor în continuare până la data eliberării efective a imobilului. Respinge capătul de cerere cu privire la obligarea pârţilor la plata prejudiciilor de orice natură, ca neîntemeiat. Cu drept de apel în 5 zile de la pronunţare. Apelul se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, XXXXXXXX "
Am facut apel , deoarece intre timp nestiind de actiunea in instanta am mai facut plati ale chiriei care nu au fost luate in calculul sumei datorate , sunt constient ca solutia va fi aceeasi , dar vreau ca suma sa fie corecta, sa nu fiu obligat sa platesc o suma pe care o decide instanta si sa nu fie suma corecta.
Intrebarea mea este : Daca instanta decide evacuarea si plata sumelor respective , proprietarul doar in baza acestei hotarari , care sunt sigur ca va fi la fel cu cea emisa deja , doar ca se vor recalcula sumele , proprietarul imi poate sechestra bunurile , sau sunt evacuat cu toate bunurile urmand sa platesc datoria? Intreb pentru ca am acolo aparatura si utilaje cu care-mi desfasor activitatea si imi sunt necesare pentru a produce si a putea achita datoria, intentia mea este sa achit datoria , dar daca imi ia obiectul activitatii nu mai am cum sa produc. Poate sa-mi sechestreze bunurile ? Vreau sa platesc dar trebuie sa pot folosi bunurile societatii sa produc banii.
Cel mai recent răspuns:
ghitaciobanu , utilizator
00:33, 29 Octombrie 2015