avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate Playon

Activitate Playon

buna ziua, numele meu este Stancu Costinel si decurand am o problema cu administratia la camin#-o . De la inceputul anului universitar pe fiecare etaj de la camin exista o camera de 14 persoane in care am stat eu impreuna cu alti baieti, iar in tot acest timp ne-am unit ca o comunitate:((. Acum vor sa ne mute toti de la camerele de 14 pers la camere de 6 persoane unde mai sunt locuri libere ramase in urma decazarilor. Toti studentii de la camerele de 14 pers nu vrem sa ne mutam si as vrea sa stiu daca exista vre-o sansa dupa clauzele din contractul incheiat cu acestia in care spune clar ca avem contract incheiat pe o camera pana la sfarsitul anului universitar. am pus mai jos linkuri cu contractul incheiat cu acestia.:sorry:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
multumesc mult Alberto:D;)
Acum nu mai am nici-un serviciu prestat e acestia sunt debransat total avand facturile achitate la zi pana in data de astazi daca nu mai platesc incontinuare ///#-o :sorry:ma pot da in judecata? :(( dar pentru contractul care s-a prelungit nu am semnat nimic #-o

daca fac o reclamatie la protectia consumatorului rezolv ceva?

multumesc Sorin si Leo
Salutare ...#-o Am si eu o problema :am facut un contract pe data de 26.09.07 cu aceasta firma de cablu pe termen de 1 an . Acum au venit rds la noi in oras, avand o oferta mai buna am facut contract la ei ... cand am fost sa reziliez contractul cu firma actuala mi-se spune ca acest contract s-a prelungit inca un an si ca nu pot sa il reziliez iar daca nu platesc ma vor da in judecata. #-o Acum am contract si la rds ce pot face in momentul de fata ? mai jos am cateva linkuri cu contractul:((: [ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]