avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate sa ne mute in alte camere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate sa ne mute in alte camere

buna ziua, numele meu este Stancu Costinel si decurand am o problema cu administratia la camin#-o . De la inceputul anului universitar pe fiecare etaj de la camin exista o camera de 14 persoane in care am stat eu impreuna cu alti baieti, iar in tot acest timp ne-am unit ca o comunitate:((. Acum vor sa ne mute toti de la camerele de 14 pers la camere de 6 persoane unde mai sunt locuri libere ramase in urma decazarilor. Toti studentii de la camerele de 14 pers nu vrem sa ne mutam si as vrea sa stiu daca exista vre-o sansa dupa clauzele din contractul incheiat cu acestia in care spune clar ca avem contract incheiat pe o camera pana la sfarsitul anului universitar. am pus mai jos linkuri cu contractul incheiat cu acestia.:sorry:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:11, 17 Martie 2010
Daca in contractul despre care faceti vorbire nu este stipulat numarul de camera pe care o ocupati,pentru fiecare ca si faptul ca exista vreo obligativitate sa locuiti impreuna(stipulata nominal),nu vor exista probleme pentru administratie.
Singura posibilitate ar fi ca in masura posibilitatilor si intelegerii de care poate da dovada administratia,ar fi sa negociati cu aceasta.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de convietuire Georgiana04 Georgiana04 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, eu si prietenul meu vrem sa ne mutam in caminul in care sta el. Dupa o discutie cu administratora caminului, aceasta i-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare gcojoc gcojoc Fica de 21 locuieste in camin studentesc impreuna cu o persoana de 53 de ani care nu are legatura cu facultatea dar are o aprobare de pa rectorul ... (vezi toată discuția)
Lipsa spatiu si probleme familie amicami40 amicami40 Am doi copii minori 5 respectiv 14 ani, cu mine si sotul mai locuieste si fiica cea mare majora si asta nu e tot, o avem si pe mama mea in varsta de 76 ani. ... (vezi toată discuția)