avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate djhojd

Activitate djhojd

Buna,

Tata a murit in data de 2 august de cancer. A avut pensie de 1000 RON si ajutor de persoane cu handicap (grav) de vreo 400 RON. Membrii familiei sunt sotia cu pensie de boala de vreo 400RON si fica de 27 ani. Ajutorul de inmormantare a fost in valoare de 1700 RON a fost primit si folosit tot (bineinteles ca nu este suficient pentru a ingropa pe cineva). Am citit diversele discutii despre pensia pentru urmas si am inteles ca nu se incadram la nici unul din cazurile enumerate.

Intrebarea mea este: mai am dreptul sa primesc vreun leu dupa urma decesului tatalui meu? Cineva mi-a zis ca se mai poate primii pensia + ajutorul de handicap luna in curs adica august (inca nu am primit nimic) si alta persoana mi-a zis ca ajutor de handicap il voi mai primii inca 2 luni dupa deces.

Multumesc
Olimpia
Răspuns la discuția Radar fix
Am uitat sa adaug...cele doua depasiri de viteza s-au petrecut acum 5 luni jumate...
Discuție Radar fix
Buna,

Sunt si eu pus in situatia in care trebuie sa completez DOUA posibile amenzi de viteza savarsite cu masina mea, la un interval de 2 minute, problema e ca eu stiu DOAR prenumele persoanei respective nu si numele, adresa, CNP si alte date cerute. De persoana respectiva nu dau, am inteles ca a gasit un job si a plecat in Elvetia.

Ce este de facut in cazul meu?

Multumesc
Claudiu