am fost evacuati silti, printr-o hotarare a judecatoriei, care nu este definitiva si irevocabila, dosarul evacuarii, se afla in recurs la TMB, si va rog daca puteti sa-mi raspundeti la 2 intrebari, si anume:
1.daca investirea hotararii de executare silita a evacuarii, a fost legal aplicata, in conditia in care, nu exista o hotarare definitiva si inrevocabila a evacuarii, iar dosarul se afla in recurs, la TMB, recurs care s-a depus in termenul legal prevazut de lege. daca ,,da ", pe baza carui art. din codul de procedura civila s-a dat aceasta investire a hotararii ?
2. dupa ce am fost evacuati siliti, cu executorul judecatoresc, si fortele de ordine publica, executorul face adresa catre casa de pensii, de retinerea din veniturile de pensii, a cheltuielilor de evacuare, desi instanta de fond, se pronunta in prima instanta de evacuarea din imobil, dar nu se specifica nimic de executarea silita a cheltuielilor de evacuare se procedeaza legal de executarea silita a cheltuielilor de evacuare, in urma adresei date de executor? casa de pensii procedeaa legal, de retinerea din pensii a cheltuielilor de evacuare, in conditia in care nu exista nici o hotarare a vrunei instante de judecata ? daca ,,da", pe baza carei legi ?