avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli la executare silita la evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli la executare silita la evacuare

am fost evacuati silti, printr-o hotarare a judecatoriei, care nu este definitiva si irevocabila, dosarul evacuarii, se afla in recurs la TMB, si va rog daca puteti sa-mi raspundeti la 2 intrebari, si anume:
1.daca investirea hotararii de executare silita a evacuarii, a fost legal aplicata, in conditia in care, nu exista o hotarare definitiva si inrevocabila a evacuarii, iar dosarul se afla in recurs, la TMB, recurs care s-a depus in termenul legal prevazut de lege. daca ,,da ", pe baza carui art. din codul de procedura civila s-a dat aceasta investire a hotararii ?
2. dupa ce am fost evacuati siliti, cu executorul judecatoresc, si fortele de ordine publica, executorul face adresa catre casa de pensii, de retinerea din veniturile de pensii, a cheltuielilor de evacuare, desi instanta de fond, se pronunta in prima instanta de evacuarea din imobil, dar nu se specifica nimic de executarea silita a cheltuielilor de evacuare se procedeaza legal de executarea silita a cheltuielilor de evacuare, in urma adresei date de executor? casa de pensii procedeaa legal, de retinerea din pensii a cheltuielilor de evacuare, in conditia in care nu exista nici o hotarare a vrunei instante de judecata ? daca ,,da", pe baza carei legi ?

Alte discuții în legătură

Contestareaunei evacuari executate si acceptate de creditor Corsin Corsin As dori o parere avizata asupra urmatoarei spete : Pe cale de sentinta definitiva si irevocabila contractul V/C lg 10 a persoanelor ce au cumparat cu rea ... (vezi toată discuția)
Angajare executor judecatoresc ContSters271857 ContSters271857 o sentinta civila definitiva si inrevocabila, la care am solicitat societati in scris sa o puna in aplicare,dar raspunsu a fost ca ei nu au primit-o de la ... (vezi toată discuția)
Procedura de evacuare exonerata exonerata Detin o societate -caladirea in care am functionat a fost inchiriata,am avut proces cu proprietarul cu care am avut contract maine se va fi pronuntarea ( mai ... (vezi toată discuția)