avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare executor judecatoresc

o sentinta civila definitiva si inrevocabila, la care am solicitat societati in scris sa o puna in aplicare,dar raspunsu a fost ca ei nu au primit-o de la tribunal si vor face recurs,am mai facut inca o adresa scrisa si am cerut raspuns pana la 31 decembrie,in cazul in care nu primesc raspuns ,angajes executor judecatoresc.
vreau sa stiu daca avea de la mine comunicarea cu numar de inregistrare poate deveni definitiva si inrevocabila?oricum doresc sa pun executor .cu respect .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 31 Decembrie 2012
Anterior contactarii executorului judecatoresc este necesar sa va aflati in posesia hotararii investite cu formula executorie
Hotararea instantei de judecata poate fi pusa in executare numai daca este investita cu formula executorie
comunicare trebuie făcută de instanță : la aceea curge termenul în calea de atac.Ați putea verifica (personal dacă aveți posibilitatea sau telefonic ori, folosind poșta electronică) la Arhiva instanței, în dosar, dacă este sau NU comunicarea făcută și la ce dată, către acea societate.Funcție de informația ce-o veți obține, acționați! În recurs, potrivit legii : hotărârea nu se comunică ci se cere de părțile interesate, bănuiesc că e o hotărâre din recurs. Susținerea societății precum că ”ei nu au primit-o de la tribunal si vor face recurs,” mi se pare o glumă, sau ceva pt. naivi/necunoscători etc în materie sau o viclenie în sensul de a produce o vătămare.Păi, dacă e ”definitivă și irevocabilă” cum postați dvs. : s-a judecat și pronunțat în recurs, în recurs a devenit irevocabilă.Ce ”recurs” să mai declare ?! Societatea doar trage de timp și vatămă câștigătorul procesului.

Hotararea despre care faceti referire este irevocabila? .. aveti un exemplar eliberat de catre instanta de judecata cu mentiunea aceasta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Sentinta investita cu formula executorie, dar pe care nu exista mentiunea ''irevocabila'' ickuta ickuta Buna seara, sunt in posesia unei sentinte definitive( in urma unui conflict de munca).Am solicitat investirea ei cu formula executorie,am primit-o dar nu se ... (vezi toată discuția)