avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta investita cu formula executorie, dar pe care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta investita cu formula executorie, dar pe care nu exista mentiunea ''irevocabila''

Buna seara,
sunt in posesia unei sentinte definitive( in urma unui conflict de munca).Am solicitat investirea ei cu formula executorie,am primit-o dar nu se face mentiunea ca sentinta a devenit irevocabila.Ce pasi trebuie sa urmez?
nici un alt pas...daca ati investit-o cu formula executorie este suficient, ea poate fi pusa in aplicare, in executare.
Daca detineti titlu executoriu ,pe cale de consecinta instanta care a incuviintat investirea cu formula executorie a verificat competent actele la dosar si ca partea nu a mai atacat hotararea instantei
In baza titlulului executoriu puteti sa contactati executor judecatoresc responsabil teritorial
Sunt hotariri judecatoresti care sunt executorii fara a fi irevocabile.Formula executorie cu care se investesc permite punerea lor in executare chiar daca nu ar fi irevocaile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi banesti castigate in instanta raluca-mihaela raluca-mihaela Am castigat un proces privind drepturile salariale cuvenite.Detin sentinta definitiva si irevocabila,am adus societatii datoare la cunostinta faptul ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)