r.gabi a scris:
Dupa expirarea termenului de 30 de zile de la data primirii ultimei counicari a hotararari de catre parti(termenul curge de la data la care ultima parte a primit respectiva hotarare,deci daca o parte a primit comunicarea pe data de 30,alta pe data de 2 iar ultima pe data de 5,termenul de 30 de zile este calculat de la data de 5 a lunii respective),mergeti la Registratura instantei de fond cu cerere scrisa ,prin care solicitati legalizarea hotararilor,atasand la cerere timbrajul aferent,astfel cum a aratat distinsul dn.avocat.
Instanta de fond? Hotararea data de judecatorie a fost atacata cu apel la tribunal. Instanta de fond in acest caz este judecatoria. Sa inteleg ca eu trebuie sa merg la judecatorie pentru a legaliza sentinta de divort? Va trebui sa duc copie dupa hotararea data la divort de catre judecatorie si hotararea data in apel de catre tribunal? Nu-mi este prea clar cum se procedeaza. Am 2 hotarari date de 2 instante, de fapt hotararea data de tribunal modifica in parte hotararea data de judecatorie.La care instanta voi merge pentru a legaliza hotararea? La judecatorie sau la tribunal?