avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... procedura de evacuare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

procedura de evacuare

Detin o societate -caladirea in care am functionat a fost inchiriata,am avut proces cu proprietarul cu care am avut contract maine se va fi pronuntarea ( mai mult ca sigur va urma evacuarea ) Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pana la evacuare si daca poate dupa prima hotarire din instanta sa apeleze la un executor judecatoresc sau dupa ce fac recurs si se da hotarirea definitiva ? IN principal as vrea sa stiu daca poate cere investire innainte de a face eu recurs - sau mai exact cand are acest drept si daca societatea nu are bani sa plateasca executorul cum se procedeaza ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:13, 19 Septembrie 2012
Hotararea este definitiva si va putea fi executata silit dupa pronuntarea instantei de fond cu conditia de a-si investi hotararea cu formula executorie inainte de a pleca dosarul sa se judece in recurs.

Dvs aveti insa posibilitatea de a cere suspendarea executarii hotararii prin insasi cererea de recurs sau printr-o cerere separata adresa tot instantei de recurs. Va trebui insa sa depuneti o cautiune inainte de a se pronunta instanta pe aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)
Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare JohnJohn JohnJohn Buna seara! A fost inceputa executarea silita prin poprire cont pt un debit (25500 lei). Este vorba de executarea unei sentinte definitive pronuntata de ... (vezi toată discuția)