da,drumul de servitute este al meu si are cca. 1500mp din cei 5300 mp pe care ii detin.IN CONTRACTUL DE V/C care este formularea cea mai corecta a statutului drumului...proprietate indivizibila...este corect?PROPRIETARUL-CUMPARATOR va fi coproprietar cu o cota de X mp din drum?Este corecta aceasta formulare?
urmeaza sa vand un teren iar accesul este pe drum de servitute.cum sa procedez ca sa nu pierd acel teren,adica in momentul vanzarii parcelei pt. constructie sa suporte si cumparatorul o parte din valoarea drumului de servitute?:((
posed intravilan un teren de 5300mp cu constructie. Intentionez sa vand din teren cca.2500mp,si accesul spre acel teren se va face pe un drum de servitute.Ce portite legale am ca eventualul cumparator sa suporte o parte din c/v acelui teren?Mai exeact ce anume trebuie stipulat in ctr. vanzare-cumparare?:((
VA SFATUIESC SA INTRATI PE SAITUL MINISTERULUI AGRICULTURII(WWW.MADR.RO) SI GASITI MULTE INFORMATII,PRECUM SI LISTA PROECTELOR APROBATE IN 2008. ACUM SA ASTEAPTA SIMPLIFICAREA PROCEDURILOR...DAR DUREAZA CAM MULT...
VA SFATUIESC SA INTRATI PE SAITUL MINISTERULUI AGRICULTURII(WWW.MADR.RO) SI GASITI MULTE INFORMATII,PRECUM SI LISTA PROECTELOR APROBATE IN 2008. ACUM SA ASTEAPTA SIMPLIFICAREA PROCEDURILOR...DAR DUREAZA CAM MULT...
UN SUBIECT F. VARIAT... PLANUL MEU PENTRU URMATOARELE 5-6 LUNI ESTE ACELA DE A INTOCMI DOCUMENTATIA NECESARA PENTRU DEZVOLTAREA FERMEI DE SUBZISTENTA PE CARE O DETIN (cresc iepuri) am inceput documentarea de cca. 1 luna, si continui.PANA ACUM ESTE DE RETINUT CA SE VA SIMPLIFICA CEVA..CEVA ...ASA CA M-AM APUCAT DE INTOCMIREA PLANULUI DE AFACERI.CONCLUZIA ESTE CA AI NEVIE DE MULTA,MULTA,MULTA VOINTA,RABDARE SI PERSEVERENTA.....SI BINENTELES NOROC.TINETI-MI PUMNII!!!=D>