Concret: intentionez sa cumpar un bun in valoare de 60000 RON de la o persona fizica . Ce mijloace de plata si cu ce plafon zilnic pot plati acest bun?
Multumesc foarte mult pentru un raspuns atat de promt, as mai avea o intrebare ca totul sa-mi fie foarte clar. Sunt de acord sa renunt la toate ferestrele care dau spre vecinul cu pricina, dar eu pot ridica acest nivel fara acordul lui notarial, daca distanta mea pana la gardul ce ne desparte e de 55 de cm?
Am o problema cu vecini , la care nu am gasit rezolvare de aproape 2 ani. Suntem tineri casatoriti si vrem sa aducem imbunatatiri la casa batraneasca, respectiv sa ridicam un nivel, pentru a ne face locul nostru. 70% din lungimea casei se afla la o distanta legala de constructie fata de vecini, dar raman ceilalti 30% unde nu sunt decat 55 de cm, motiv pentru care am inteles ca ne trebuie aprobarea vecinilor. Ceea ce nu putem obtine, deoarece daca ei nu-si permit a face ceva in curtea lor, sa "moara si capra vecinilor". Cer un ajutor, poate exista vreo cale legala, pe care nu o cunoastem, si care ne-ar ajuta sa ne indeplinim visul.