avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate MariusPloiesti

Activitate MariusPloiesti

daca detin un PFA -> norma fixa de venit si eu trebuie sa declar venituri estimate ??
Răspuns la discuția Despagubire auto - urgent
nu prea am inteles :-??

Pitifelnicul a scazut in nestire cate 0,6% (din nepricepere) pentru fiecare 1000 km in plus

ce ramane d facut pana la urma ???
Pai, cica el a pus valoarea de nou la 14 000 si a bagat alea de uzura si blabla la maxim( 85 % ) si nasol e ca eu am si 205 000 km si el mi-a zis ca pe an o medie de 12 000 km :( masina este din 2000

Si mi-a zis ca daca nu imi repar masina imi da 79 de milioane, si daca o repar imi da 106 milioane, aici mi se pare suspect , eu ce-am citit si intrebat trebuia sa primesc mai multi bani daca este dauna totala ....

nu stiu ce sa mai zic.
Am aflat si valoarea reparatiilor ( estimativ )

- COST REPARATII CU TVA : 215 010 000 lei

de la asigurare iau 106 mil..... ce sa fac ? nu pot nici sa iau masina pe 79 de milioane ... astept urgent niste pareri
cum ramane si cum e cel mai bine pana la urma ?

spuneti-mi macar daca este posibil ca suma pt reparatii sa fie mai mare decat cea pt dauna totala pt ca am citit pe internet si suma pt dauna totala ar trebui sa fie mai mare....
Pai la acest lucru ma refer si eu avand in vedere ca nu am absolut nici o vina, platesc asigurare etc. , nu mi se pare corect sa primesc doar 79 d mil pentru o masina care am dat 5300 euro.

" Din pacate, e cam multa bataie de cap pentru un fapt care nu sunteti vinovat. "

Si ce ramane de facut pana la urma ? Sa accept acei 106 mil si sa o repar eu.

Si este posibil ca suma pentru reparatie sa fie mai mare decat cea la dauna totala ?? si aici mi se pare suspect ....
Buna ziua,

In data de 5 martie, mergeam cu masina regulamentar pe o strada, si la un moment dat din partea stanga a trecut o masina care nu a oprit la indicatorul STOP, eu nemaiputand evita accidentul si am intrat direct in acea masina ( mentionez ca nu au fost victime) si, am fost la politie, am luat copia dupa asigurarea persoanei vinovate si am fost cu masina la un service autorizat. A fost si cel de la banca ( BCR ) de unde este asigurarea si el mi-a zis ca sunt 2 variante:

- imi da 79 mil si masina asa in stadiul care este ( fara reparatie )
-imi da 106 mil daca o repar eu, nu conteaza unde :|

Mentionez caci cheltuielile de reparatie la acel service costa peste 200 mil ( avand in vedere ca lucreaza cu piese originale etc )
Masina este un opel astra din 2000, cu 205 000 km. ( masina am cumparat-o anul trecut cu 5300 euro )

Ce trebuie sa fac sa nu imi iau aceasta mare teapa, ca asa o numesc. Nu mi se pare corect ca eu sa raman asa fara masina ( doar cu epava ) si sa primesc atat de putini bani.

Am pus si o poza [ link extern ]