avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratie venituri estimate 2015
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratie venituri estimate 2015

As vrea sa stiu care este termenul de depunere a declaratiei pt.venituri estimate pe 2015. Am citit ca ar fi 31.01 care insa pica sambata deci luni 2.02 ar fi termenul limita. Asa este ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MariusPloiesti , utilizator 14:13, 10 Ianuarie 2015
Da. Dar acum chiar vreti sa asteptati sa depuneti declaratia 220 in ultima zi? Dar poate se intampla ceva neprevazut si atunci nu va va parea rau ca nu ati depus declaratia cat a fost luna de mare?
daca detin un PFA -> norma fixa de venit si eu trebuie sa declar venituri estimate ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa DeliM DeliM Buna ziua, Am un PFA pe care nu mai am incasari,doar cheltuieli si rata lunara la banca. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie depuse in acest caz si ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)