avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate bebitza

Activitate bebitza

Discuție accident
buna ziua
in urma cu ceva timp,un prieten a avut un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.eu ma aflam cu el in masina in momentul produceri accidentulu.mie mi s-a luat prima declaratie ca martor dupa 6 luni de la producerea accidentului.
prietenul meu a specificat in declaratia luata la momentul producerii accidentului ca se mai afla cu o persoana(cu mine)in masina dar totusi politistii nu mi-au luat atunci declaratia
au procedat corect?
multumesc
Răspuns la discuția accident
autovehiculul are full casco
ma intreb totusi de ce familia victimei cere despagubiri firmei si nu prietenului meu?se gandesc ca ar obtine aceste despagubiri mai usor de la firma?
in accident au fost implicate doua masini:a prietenului meu si a un altui conducator.victima nu se afla in nici una dintre aceste masini aceasta deplasandu-se pe marginea drumului.intre cele doua masini a fost un impact

Va multumesc pt raspunsuri
Discuție accident
buna seara
Am un prieten care era angajat ca sofer la o firma.Acesta a avut un accident rutier cu masina firmei,in timpul programului de lucru, in urma caruia a decedat o persoana.Nu s-a stabilit inca cine a fost vinovat de producerea accidentului

.Familia respectivei persoane cere despagubiri materiale firmei
INTREBARE:firma unde lucreaza prietenul meu ar trebui sa plateasca aceste despagubiri?