avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident

buna ziua
in urma cu ceva timp,un prieten a avut un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.eu ma aflam cu el in masina in momentul produceri accidentulu.mie mi s-a luat prima declaratie ca martor dupa 6 luni de la producerea accidentului.
prietenul meu a specificat in declaratia luata la momentul producerii accidentului ca se mai afla cu o persoana(cu mine)in masina dar totusi politistii nu mi-au luat atunci declaratia
au procedat corect?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:33, 15 Martie 2009
Nu au procedat corect
Trebuiau sa iti ia declaratia imediat dupa producerea accidentului pentru clarificarea imprejurarilor in care s-a produs accidentul si stabilirea vinovatiei.

De obicei aceste greseli profita faptasului.
S-ar parea ca soferul are sanse sa scape de invinuirea de ucidere din culpa.

Alberto Kurtyan
nu stiu daca chiar scapa de invinuire...totusi sunt constatarile politistilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier / alcool Daniel111 Daniel111 IIn urma cu doua saptamani, impreuna cu un prieten am consumat bauturi acloolice, am plecat impreuna cu masinile (doua) fiecare cu masina lui. Ne-am luat la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier / alcool Daniel111 Daniel111 IIn urma cu doua saptamani, impreuna cu un prieten am consumat bauturi acloolice, am plecat impreuna cu masinile (doua) fiecare cu masina lui. Ne-am luat la ... (vezi toată discuția)