avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate doru1

Activitate doru1

Răspuns la discuția masina inmatriculata in spania
monikaa a scris:

am cumparat din pania in 2007 o masina noua pe atunci locuiam in spania.de 2 ani platesc ratele de 400 de euro.acum vreau sa imi inmatriculez masina in romania.daca nu mai platesc ratele dupa ce o inmatriculez ce mi se intampla?:">
si dak nu o inmatriculez pe numele meu ce se intampla?

Salut. In primul rind daca vrei sa inmatriculezi masina in Romania trebuie mai intii sa o radiezi din Spania, si cred ca nu o sa reusesti daca nu este platita integral. Trebuie sa incerci sa o radiezi din circulatie din Spania, si vezi poate reusesti dar nu cred. Presupun ca masina este deja pe numele tau? ( Adica este luata cu credit de la banca sau o financiera nu in leasing) O alta solutie ar fi sa o treci pe alt nume in SPANIA ca cred ca se poate chiar daca nu este platita integral si dupa aceea de pe numele acelei persoane sa-i faci actele ptr. export, adica sa o radiezi definitiv din circulatie din Spania ptr. ca sa o inmatriculezi in alta tara din UE. Cu partea de neplata a creditului ce sa-ti spun depinde de suma si mai multi factori bineinteles ca o sa-ti faca probleme dar conform funccioneaza acum treburile in Spania ca multa lume nu plateste creditele la banci nu cred ca o sa fii singura care nu a platit. Apropo eu locuiesc in Spania. Bafta
Va multumesc ptr. raspuns.
Buna ziua. Am o matusa in virsta de 64 de ani care nu a muncit niciodata a fost casnica si nu beneficiaza de nicio un fel de pensie sau alte venituri. Intrebarea este: cum poate beneficia de spitalizare gratuita? ptr. ca trebuie internata ptr. operatie. Poate beneficia de asigurarea sotului care este pensionar? Ce documente trebuie sa prezinte la internarea in spital? Va multumesc anticipat