monikaa a scris:
am cumparat din pania in 2007 o masina noua pe atunci locuiam in spania.de 2 ani platesc ratele de 400 de euro.acum vreau sa imi inmatriculez masina in romania.daca nu mai platesc ratele dupa ce o inmatriculez ce mi se intampla?:">
si dak nu o inmatriculez pe numele meu ce se intampla?
Salut. In primul rind daca vrei sa inmatriculezi masina in Romania trebuie mai intii sa o radiezi din Spania, si cred ca nu o sa reusesti daca nu este platita integral. Trebuie sa incerci sa o radiezi din circulatie din Spania, si vezi poate reusesti dar nu cred. Presupun ca masina este deja pe numele tau? ( Adica este luata cu credit de la banca sau o financiera nu in leasing) O alta solutie ar fi sa o treci pe alt nume in SPANIA ca cred ca se poate chiar daca nu este platita integral si dupa aceea de pe numele acelei persoane sa-i faci actele ptr. export, adica sa o radiezi definitiv din circulatie din Spania ptr. ca sa o inmatriculezi in alta tara din UE. Cu partea de neplata a creditului ce sa-ti spun depinde de suma si mai multi factori bineinteles ca o sa-ti faca probleme dar conform funccioneaza acum treburile in Spania ca multa lume nu plateste creditele la banci nu cred ca o sa fii singura care nu a platit. Apropo eu locuiesc in Spania. Bafta