avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina inmatriculata in spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina inmatriculata in spania

am cumparat din pania in 2007 o masina noua pe atunci locuiam in spania.de 2 ani platesc ratele de 400 de euro.acum vreau sa imi inmatriculez masina in romania.daca nu mai platesc ratele dupa ce o inmatriculez ce mi se intampla?:">
si dak nu o inmatriculez pe numele meu ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 21:37, 5 Iunie 2009
julia76 a scris:

deci eu stiu pe cineva care a adus masina din spania in aceeasi situatie.Daca masina e proprietatea ta poti sa o inmatriculezi fara sa o radiezi in spania.Suerte!

exact, daca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asigurare casco - ajutor! costelus_23 costelus_23 Salut! Am contractat un credit de la o banca pentru achizitionarea unui autovehicul pe o perioada de 4 ani (nu este vorba de leasing). In momentul ... (vezi toată discuția)
Casco auto se mentine la schimbarea proprietarului ? raduiulian raduiulian Buna ziua, Tatal meu are un autoturism asigurat CASCO care expira la sfarsitul anului. Pe de alta parte, doreste sa-mi cedeze autoturismul mie prin act de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)