In luna februarie 2008 un angajat al firmei pe care o conduc a fost acuzat de furt si condamnat la 2 ani de detentie. asta deoarece mai avea de ispasit alti trei ani cu suspendare pt acelasi gen de fapte. de atunci a ramas angajat la firma....ca absent motivat. va rog sa imi spuneti pe baza carui articol...lege...etc pot incheia contractul de munca al acestuia si ce documente am nevoie. In momentul de fata se afla la penitenciarul de la POarta Alba/Constanta . Va multumesc!
tatal meu impreuna cu fratele lui trebuie sa faca susccesiunea dupa ce in urma cu cinci luni a decedat si bunica. bunicul este decedat de 14 ani. problema este ca bunicii nu au avut titluri de proprietate pe toate suprafetele detinute. in acest caz... se poate face succesiunea? Fara a se face impartirea in doua conform legii. Nu exista testamen. Cei doi mostenitori vor sa faca succesiunea in termenul de 6 luni pt a beneficia de unele reduceri. In concluzie... se poate face succesiunea doar pe documentele aflate in evidenta primariei comunei respective, urmind ca ulterior, după eliberarea titlurilor de proprietate sa se recurga la masuratori si implicit la impartirea intre ei a suprafetelor respective, casa, bunuri detinute de bunici?...sau trebuie sa astepte pina primaria respectiva...in citi ani oare?... isi face va face datoria si va elibera titlurile respective?