avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate alina_k1

Activitate alina_k1

Buna ziua,
Cum poate fi obtinuta o autorizatie de intrare in legalitate a unei constructii post-factum, daca documentatia de urbanism este completa, sunt respectati coeficientii urbanistici ceruti de administratie, cu exceptia avizului agentiei de mediu care este nefavorabil datorita faptului ca investitia a fost deja facuta ?
Discuție Instrainare bun
Buna ziua! Un suspect implicat in dosar penal cu prujudiciu, aflat pe rol,poate instraina un imobil NESECHESTRAT unei rude de gradul I?Exista riscul ca la finalul procesului sa se ceara anularea actului de vanzare cumparare sau alte consecinte(eventual implicarea rudei cumparatoare intr-un proces de complicitate sau altele..)?
Buna seara,

Lucrez la o institutie publica si in urma unui control al Curtii de conturi ne-au fost taiate o serie de drepturi incluse in CCM actual.
Cum am putea la nivel de sindicat sa contestam decizia curtii de conturi si sa ne recuperam dreptul la acele sporuri.
Va multumesc !
In prezent are loc constructia unei case pe terenul mamai sotului meu.S-a facut receptia partiala (60% din constructie), cadastrul cu amprenta la sol a casei ,urmanda ca soacra mea sa faca act de donatie pe numele sotului in acest stadiu al constructiei.Ulterior se va finaliza constructia si se va face receptia finala.Intrebarea mea este ,(conform noului cod civil, bineinteles), in caz de divort eu am vreun drept la aceasta casa, avand in vedere ca a fost facuta in timpul casatoriei, sau se va considera bun propriu al sotului obtinut prin donatie?
Răspuns la discuția Vanzare teren
Suntem 2 administratori: sot si sotie.Se face at de vanzare cumparare cu factura?
Discuție Vanzare teren
In 2008 am achizitionat un teren intravilan pe firma iar acum doresc sa il trec pe persoana fizica( eu sunt administrator).Ce implica acest lucru?Trebuie sa platesc TVA la tranzactie? Pot vinde sub pretul de achizitie?