lucrez intr-o regie de termoficare, ca sef de echipa, iar astazi ne-au fost date spre completare sub amenintarea pierderii locului de munca declaratii de avere si interese. as vrea sa stiu pana la ce nivel de conducere actioneaza legea 176/2010 si daca nu cumva toata aceasta tevatura este un abuz sau o totala ignoranta a conducerii regiei.
pot deschide o scola de conducari auto "pe" intreprindere individuala?
deschiderea unei astfel de scoli ar implica , pe langa baza materiala, angajarea cu contract de munca a unui profesor de legislatie , a unei secretare si cel putin a unui instructor auto.
in cazul ca detin licenta pentru profesor de legislatie ma pot angaja cu contract de munca la propria-mi intreprindere individuala?
off topic si scuze in acelasi timp: daca imi desfasor o activitate pe profesie liberala , mai pot deschide concomitent un PFA ,evident pe un domeniu ce nu implica profesiile liberale si unde posed bineinteles atestat/licenta ?
nu te incurca cu PFA , poti activa "pe" profesie liberala cum sunt avocatii, medicii etc. iti trebuie de la colegiul psihologilor certificatul de inregistrare a cabinetului precum si anexa iar spatiul ce figureaza ca sediu profesional (precum cel social in cazul PFA-urilor) poate fi folosit ca si spatiu de desfasurare a activitatii.