avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA - angajat si contract cu PFA la aceeasi firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA - angajat si contract cu PFA la aceeasi firma

Buna ziua,
As dori sa stiu daca e legal ca sa fii angajatul unei firme si sa ai si contract de PFA cu acea firma. Cazul e IT. Celebra faza - ai un salariu mic la acea firma iar restul de bani ii primesti pe PFA (fara TVA).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 00:29, 1 Februarie 2010
D:hammer:a se poate.
si CIM si contractul cu PFA acopera aceiasi gama de servicii?
aba812001 a scris:

si CIM si contractul cu PFA acopera aceiasi gama de servicii?

Si tu acum, ce face in CIM si ce face in conract??E corect sa ia bani pentru acelasi lucru in doua moduri/????:fight:
Persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent şi asociaţiile familiale autorizate în condiţiile prezentei legi nu pot angaja persoane cu contract individual de muncă pentru desfăşurarea activităţilor pentru care s-a obţinut autorizaţia.
Iertati-ma, dar nu vad legatura. Din cate inteleg eu, nu este vorba ca un PFA sa angajeze pe cineva pentru desfasurarea activitatilor pentru care s-a obtinut autorizatia, ci aceeasi persoana sa fie in acelasi timp salariat la o societate comerciala si sa presteze servicii aceleiasi societati dar in calitate de PFA, pentru acelasi tip de activitate.

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl sadrian sadrian Buna ziua. PFA sau SRL pentru prestari servicii (de SSM+SU, pentru care indeplinesc cerintele legale de studii si experienta) ? Desi acest subiect a fost ... (vezi toată discuția)
Salariat si pfa ginnyy ginnyy Poti fi si salariat si PFA in acelasi timp? Astfel, persona va obtine si venituri salariale si plata serviciilor prestate ca PFA (de la aceeasi Societate ... (vezi toată discuția)
Pfa / ii si contract de munca Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna :) In legatura cu cele expuse in articolul http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol?id=1124 , am si eu o intrebare: daca esti PFA / II si ai ... (vezi toată discuția)