turkn a scris:
Martorul ce urma sa spuna?
Eu inteleg ca sunt 2 variante:
1 ) cea reala,adica nu ai acordat prioritate pietonilor
2 ) cea \"retusata\" ,cu nepurtarea centurii +vorbit urat.
Faptul ca e urat formulata contestatia nu cred ca are relevanta esentiala,judecatorul isi va da seama ca nu este formulata de un avocat.
Daca acum esti plecat din tara,inseamna ca procesul se va judeca in 29 sept in lipsa ta si probabil ca se va termina.In cel mai rau caz iti va respinge contestatia si asta inseamana ca ramai cu amenda data initial si pctele de penalizare.Daca martorul prezent ar sustine varianata cu centura de siguranta,exista si sansa sa ti se anuleze procesul verbal.
De fapt eu nu inteleg de ce ai renunta acum la proces.Trimite un email la instanta de judecata si solicita sa se judece si in lipsa ta.Mai rau decat sa pierzi,nu vad ce s-ar putea intampla.
pai asa trebuia , martorul trebuia sa sustina varianta cu centura , dar am angajat un ras de avocata , si dimineata cand a vazut plangerea , a zis ca nu are rost sa se prezinte ca nu are nici o sansa , si a trimis martorul acasa,
acum s-a respins.
"Solutia pe scurt: Respinge plângerea ca neîntemeiată. Cu apel in 30 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Craiova . Pronunţata în şedinţa publica de la 29.09.2014"
ce demersuri sunt ? cand trebuie sa predau permisul ?
mie in luna noiembrie mi-ar trebui , pentru ca vin 3 saptamani in concediu acasa.
multumesc anticipat