avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

pensie alimentara

salut , , am facut un copil cu un Norvegian , necasatoriti , nu a vrut sa recunoasca copilul , am nascut in romania , la 4 luni am plecat cu fetita in norvegia , lam dat in judecata si sa stabilit o pensie alimentara de 1200coroane , nicodata nu trimite banii la timp , si mai ales acum pensia alimentara sa micsorat la 600coroane , nu stiu din ce motiv. ce as putea sa fac ? ma amenintat de multe ori ca o sami scada pensia alimentara

imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia
Cel mai recent răspuns: iuly. , utilizator 17:58, 12 Martie 2009
Sfatul cel mai potrivit pentru d-voastra este sa luati legatura cu un avocat din Norvegia. Este posibil ca tatal minorei sa aiba un alt copil, sau sa nu mai aiba veniturile care au fost avute in vedere la stabilirea pensiei alimentare.
Trebuie sa va informati si puteti la randul d-voastra sa cereti majorarea pensiei de intretinere. Faptul ca nu plateste la timp trebui studiate legile din tara acestuia, intrucat consider ca trebuie sa existe o prevedere in acest sens, asa cum exista si in dreptul nostru penal.
multumesc pentru sfat , astept si altele.
as vrea sa stiu care este minimul pensiei alimentare in norvegia . daca stie cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa intru in posesia pensiei alimentare? jojica jojica Am depus actele de divort in luna februarie 2011.iar divortul s a pronuntat in luna ianuarie 2012.de pe urma acestui divort am ramas cu o minora in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cristina helena cristina helena Buna ziua, am o fetiță de 8 luni născută in norvegia si nu ii pot face pașaport românesc deoarece ambasada din România in Norvegia imi cere hotărâre ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara cristioanabac12 cristioanabac12 de cand se plateste?de la depunerea divortului sau de la terminare? (vezi toată discuția)