Buna Ziua.Fetita mea face 2 ani pe 24 septembrie 2011, pe data de 25 trebuie sa ma intorc la lucru(duminica).Firma la care am lucrat este in insolventa,si am inteles ca as beneficia de ajutor de somaj.
Va rog sa ma lamuriti ce acte imi trebuie pentru dosarul de somaj,si daca trebuie sa mai fac cererea de reangajare ,si ce acte mai trebuie sa iau de la firma unde am lucrat.
Mai am o problema,am avut ceva divergente cu patronii ,si nu as vrea sa ma intalnesc cu ei.
Pot face o procura notariala pt o terta persoana(mama) sa se ocupe de aceste documente care trebuiesc ridicate de la firma?
Alta intrebare.Cand trebuie sa ma prezint la firma pentru acte (daca trebuie sa incep duminica pe 25 sept.),vineri 23,sau luni 26 septembrie?
Va multumesc ,si astept raspunsul cat mai curand.
Sunt in aceeasi situatie ,am platit toate taxele (rar, de mediu...),dar am pierdut brief-ul mic,daca ati rezolvat ,spuneti-mi si mie unde sa apelez ,si ce trebuie sa fac?
Multumesc.
Ati reusit sa rezolvati ? si eu sunt in aceeasi situatie ,am pierdut brifu-ul mic si nu pot inmatricula masina.Daca ati rezolvat ,puteti sa-mi spuneti cum?
Buna ziua.
Am pirdut brief-ul mic al masinii aduse din Germania( masina a fost adusa de alta persoana ,si cumparata de mine in Romania).Am toate documentele facute (taxa poluare achitata ,asigurare, in fine tot dosarul pt inmatriculare definitiva).Cand am ajuns cu dosarul la politie am constatat ca nu mai am brief-ul mic,si actele nu mi-au fost primite.
Ma poate ajuta cineva ,sa-mi spuna cum sa procedez sa pot sa-mi inmatriculez masina,fara sa ajung in Germania?